Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Un mapa humà dels Països Catalans a Palma en suport de la cadena de l'11S

"Teniu en compte que es tracta d'una acció que pot ser molt plena de simbolisme si aconseguim gent a bastament per omplir amb els seus cossos tot un immens mapa de la nació i una cadena humana enrevoltant la plaça".

13/07/2013 Política

L'Assembla Nacional Catalana (ANC) de Mallorca conjuntament amb l'Obra Cultural Balear (OCB) estan preparant actes pel proper 10 i 11 de Setembre en suport de la Cadena Humana. Entre aquests, tenen previst de fer una cadena humana a Palma per culminar la formació d'un mapa humà dels Països Catalans el 10 de setembre a les 20h, a la plaça Major.

Es llegirà un manifest que serà signat per tots els assistents, en el qual es plasmarà la solidaritat de les Illes, com fa 300 anys, amb el Principat de Catalunya i el compromís amb la defensa de la nació sencera, "Teniu en compte que es tracta d'una acció que pot ser molt plena de simbolisme si aconseguim gent a bastament per omplir amb els seus cossos tot un immens mapa dels Països Catalans i una cadena humana enrevoltant la plaça", remarquen els organitzadors. Per aquest motiu fan una crida a particiapar-hi (Us podeu dirigir a cadenahumanamallorca@gmail.com)

L'endemà, en el decurs dels actes de l'Onze de Setembre, una delegació mallorquines i mallorquins que s'hi puguem desplaçar a Barcelona s'afegiran a la cadena i lliuraran als organitzadors el manifest llegit el dia anterior a Palma.

Des de les Illes, volen donar protagonisme a la participació dels Països Catalans en aquesta Diada en que la nació catalana dóna un pas important, ni que sigui parcial, cap a la plena independència que haurà de ser i serà de Salses a Guardmar i de Fraga a Maó.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid