Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Micromecenatge per construir la campana "Llibertat"

Pel que fa a la seva ubicació definitiva encara no s'ha decidit perquè es farà quan el país sigui independent

16/08/2013 Política

La campana 'Llibertat", un projecte impulsat per l'ANC de la Garrotxa, que es presentarà en societat el 5 d'octubre en una festa popular a Olot. Abans però, els impulsors de la iniciativa treballen per aconseguir els 6.500 euros que costa la campana i que una foneria de Riudellots de la Selva ja ha començat a construir per tenir-la enllestida el 29 d'agost. La campana tindrà uns 60 centímetres de diàmetre i un pes de 150 quilos.

El cost es cobrirà amb aportacions de 10 euros dels padrins que a canvi tindran el seu nom gravat al jou de la campana. Per fer les aportacions, el 8 d'agost es va obrir un projecte a Verkami que ja ha recaptat més de 1000 euros.

Abans de la festa a Olot del 5 d'octubre, es presentarà en societat el 29 d'agost quan es fondrà, com mana la tradició, al migdia, l'hora de l'Àngelus. Pel que fa a la seva ubicació definitiva encara no s'ha decidit perquè es farà quan Catalunya sigui independent. Amb tot, i un cop es presenti a Olot s'anirà movent per diferents pobles de la comarca. El primer que l'acollià serà les Preses, el 13 d'octubre, coindicint amb la seva festa major.

El passat 8 d'agost es va obrir un projecte a Verkami perquè tothom qui ho vulgui pugui fer la seva aportació per apadrinar-la. L'aportació mínima és de 10 euros per persona i inclou que el seu nom i cognom es gravi al jou de la campana. Les administracions i empreses que ho desitgin podran fer aportacions superiors amb un màxim de 100 euros. Per les persones que no tinguin accés a Internet, l'ANC preparà punts de recollida per tal que els pagaments es puguin fer en efectiu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid