Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura
L'Espai Mallorca ja és una realitat

La regidora de Ciutat Vella ofereix tot el suport institucional perquè el centre pugui obrir "com més aviat millor"

09/03/2013 Cultura
Imatges del nou Espai Mallorca, al Raval Imatges del nou Espai Mallorca, al Raval

La nova etapa de l'Espai Mallorca ja és una realitat. Crits i renou, el col·lectiu que ha maldat des del tancament per reprendre l'activitat del referent cultural de les Illes Balears a Barcelona, ja té les claus del nou local, propietat de l’Ajuntament de Barcelona i situat al barri del Raval.

Divendres es va signar el contracte de lloguer de dos locals del Patronat Municipal de l’Habitatge situats a la plaça de Vicenç Martorell, 1, en els quals l’associació Crits i renou iniciarà la nova etapa de l’Espai Mallorca, que obrirà abans de l'estiu després d'habilitar-lo.

"L'objectiu és que puguin obrir com més aviat millor. Oferim tot el suport institucional per contribuir a fer barri, a fer veïnatge i a fer identitat de Països Catalans", va dir la regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs, durant la signatura del contracte. 

D'aquesta manera, el centre cultural, que des de 1998 funcionava en un local del carrer d’en Roig, cantonada amb carrer del Carme, al barri del Raval, tornarà a obrir després d’haver cessat la seva activitat el passat mes de novembre.

Aquests darrers mesos, l’associació Crits i renou, formada per usuaris de l’espai, ha desenvolupat una intensa activitat amb la intenció de mantenir viu un projecte que no volia interrompre. Per això, també ha començat fa uns dies una campanya de captació de socis amb la intenció de solidificar el projecte i ampliar-ne la base social. 

"Fem una crida a la gent que està vinculada a l'espai perquè se'n faci soci i hi participi", ha demanat el president de l'entitat, Toni Ferrari.

El nou Espai Mallorca neix des de la societat civil i es vol consolidar com un dels referents culturals del Raval, en particular, i del conjunt de la ciutat, en general.

El nou espai comptarà, com l’anterior, amb una llibreria especialitzada, dedicada preferentment als temes i autors propis de les Illes Balears, així com també amb una sala polivalent destinada a acollir conferències, exposicions i diversos actes socials i culturals.

El nou centre s’instal·la, doncs, en dos locals que en total sumen 157,70 m2, ubicats en uns baixos habilitats anteriorment per acollir oficines municipals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid