Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura
El col·lectiu "Crits i Renou" manté viva la flama de l'Espai Mallorca
18/02/2013 Política

El col·lectiu Crits i renou està preparant una activitat mensual per tal de mantenir viva la flama del projecte d’autogestió en relació a "Espai Mallorca" mentre no troben una ubicació definitiva. L’objectiu principal d’aquestes activitat és cohesionar el teixit social que ens dóna suport i sumar adhesions.

I és que no s’ha arribar a cap acord amb la propietat del local de carrer del Carme, 55 per tal de reobrir l’espai a la mateixa ubicació. Això, però, lluny de desanimar-nos, simplement aclareix el procés. Estan treballant amb altres possibles opcions de locals a la zona per tal de reobrir l’espai en els propers mesos.

El col·lectiu s'ha constituït en associació per tal de desenvolupar la seva activitat i adequar-la a un règim d’entitat jurídica. Han començat el procés de captació de socis que, ben aviat, farem extensiu a tothom que hi vulgui participar a través de la xarxa.

Per fer front al tancament de l'Espai Mallorca,  el col·lectiu Crits i renou, que ha estat lluitant a contrarellotge per fer possible la pervivència de l’espai, ha planificat un projecte d’autogestió que ja té el suport de més de 2.000 persones i que els ha portat a negociar amb l’Ajuntament de Barcelona per plantejar “no un problema, sinó una solució”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid