Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura
Concentració de suport a l'Espai Mallorca el 5 de novembre

Crits i Renou fa una crida a donar suport a la pervivència del projecte

25/10/2012 Cultura

L'entitat en suport i defensa de l'Espai Mallorca -en perill imminent de tancament-, Crits i Renou ha convocat una concentració per al 5 de novembre, el dia en què està previst que tanqui fruit de la falta de suport del Consell de Mallorca, el Govern i del Institut d'Estudis Baleàrics.

Amb aquesta protesta Crits i Renou vol demostrar "la voluntat ferma dels usuaris de mantenir el projecte malgrat el desinterès de les institucions públiques de les Illes Balears".

L'assemblea que es va reunir aquest dimecres a la nit va acordar crear dues comissions per tal de treballar i aprofundir el projecte autogestionat i d'apoderament col·lectiu del nou Espai Mallorca, una de comunicació i una altra de gestió i continguts.

Crits i Renou fa una crida a donar suport a la pervivència del projecte a través d'una plataforma d'autogestió de base sorgida de la pròpia assemblea. El manifest culpa clarament "la indiferència dels actuals polítics de les Illes Balears".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid