Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
S'intensifica la campanya de suport amb els 4 encausats mallorquins

D’aquí una setmana hi haurà el judici a les quatre persones independentistes acusades pels aldarulls de la manifestació de la Diada de Mallorca de l’any 2010

12/06/2012 Drets i Llibertats

Dissabte passat es va fer un acte al Teatre del Mar d'Es Molinar dins la campanya de suport  amb als quatre independentistes detinguts durant la Diada de Mallorca de l'any 2010: Robert, Sílvia, David i Guillem. L'acte va comptar amb la participació del músic mallorquí Biel Majoral.

Paral·lelament s'ha penjat a la xarxa un vídeo realitzat per Endavant (OSAN) en suport a les quatre persones independentistes mallorquines que seran jutjades el dilluns 18 de juny a Palma. El vídeo aplega declaracions de Damià Pons, Marisa Cerdó (OCB), Margalida Ramis (GOB), Pep Juárez, (CGT) i Maria Antònia Font (STEI-i), entre d’altres, en suport a la campanya d’absolució dels independentistes mallorquins. Per la seva banda, Endavant ha elaborat un manifest.

El mateix dia del judici, el proper 18 de juny, s’ha convocat una concentració a davant dels Jutjats de Via Alemanya a les 9h.

Explicació del cas

A la Diada de Mallorca de 2010 es varen produir diversos incidents quan la policia espanyola i un grup de feixistes atacaren la manifestació de l’Esquerra Independentista. Dies més tard quatre independentistes, dos d’ells militants d’Endavant (OSAN), foren detinguts i acusats, en un expedient farcit de mentides i contradiccions, de participar en aquests incidents.

Ara els quatre encausats s’enfronten a una petició fiscal de 9 anys de presó en total i més de 13.000 euros de multa

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid