Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Biel Majoral actuarà en suport als encausats mallorquins

Els quatre independentistes detinguts pels incidents de la Diada de Mallorca seran jutjats el 18 de juny

03/06/2012 Drets i Llibertats

El músic mallorquí Biel Majoral col·laborarà amb la campanya de suport als quatre independentistes detinguts durant la Diada de Mallorca de l'any 2010: Robert, Sílvia, David i Guillem.

Majoral oferirà un concert el proper dissabte 9 de juny a partir de les vuit del vespre al Teatre del Mar d'Es Molinar, Palma. Majoral interpretarà les cançons del seu darrer disc, Cançons republicanes.

L'acte, organitzat per Endavant (OSAN) i Alerta Solidària, s'emmarca en la campanya que demana l'absolució dels independentistes mallorquins detinguts, que van sortir en llibertat amb càrrecs dimarts passat i que seran jutjats el proper 18 de juny acusats d'ultratge a la bandera espanyola i d'agressió als agents de la policia espanyola en els incidents de la manifestació de la Diada de Mallorca de l’any 2010.

Els quatre encausats s’enfronten a una petició fiscal de 9 anys de presó en total i més de 13.000 euros de multa. És per això que volen intensificar la campanya de suport i recollir fons per la defensa. Les entrades del concert, al preu de 5 euros, es podran comprar a l'entrada del teatre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid