Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
El Memorial Sebastià Salellas comptarà amb una jornada antirepressiva

La jornada estarà dedicada al dret a la manifestació, ara posat en dubte per les pràctiques del conseller d'Interior, Felip Puig

17/05/2012 Drets i Llibertats

Tot a punt a Girona per celebrar el IV Memorial Sebastià Salellas, que recordarà i homenatjarà, del 26 de maig al 2 de juny, l’històric advocat gironí, defensor dels drets socials i nacionals del poble català.

Aquest any a més, el Memorial comptarà amb una jornada antirepressiva que se celebrarà dissabte 26 de maig amb la participació d'Alerta Solidària. La jornada estarà dedicada al dret a la manifestació, ara posat en dubte per les pràctiques del conseller d'Interior, Felip Puig, i dels Mossos d'Esquadra. Per això la jornada porta per lema "Pel dret a manifestar-nos. Contra les retallades de drets i llibertats".

A partir de les dotze del migdia se celebrarà una taula rodona als Jardins de la Infància de Girona amb les intervencions de Gemma Ubasart, membre de l'Observatori del Sistema Penal de la UB i professora a la Universitat Autònoma de Madrid; Martí Majoral, portaveu d'Alerta Solidària; Felip Vidal, advocat, i Benet Salellas, advocat del Grup Antirepressiu. A la tarda se celebrarà un dinar solidari destinat a ajudar la campanya "4.500 euros per manifestar-nos contra el feixisme?" i un concert.

Tots els actes del Memorial els podeu consultar aquí.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid