Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Benet Salellas i David Fernàndez aborden els rastres de l'escamot Dixan aquest divendres a Vic

Aquest divendres tindrà lloc a Vic la presentació del llibre-documental Rastres de Dixan. Islamofòbia i construcció de l'enemic a l'era post 11-S. A l'acte es projectarà el documental Rastros de Dixan, de José González Morandi i Sergi Dles i hi huarà una xerrada dels autors del llibre: Benet Salellas, coautor del llibre i advocat, i David Fernàndez, coautor del llibre i periodista. L'esdeveniment tindrà lloc aquest 6 de novembre a 2/4 de 9 del vespres al Casal Independenitsta Manel Viusà de Vic. En acabat de l'acte hi haurà te i pastes per a tothom.

03/11/2009 15:31 Drets i Llibertats

dixan_webDes de l'11-M s'han produït 28 operacions contra presumptes cèl·lules jihadistes, la majoria basades en una doctrina d'acció preventiva i paranoica. L'operació que dóna origen a aquest llibre fou posada en marxa el 19 de gener de 2008 a Barcelona i, segons les filtracions als mitjans de comunicació, amb ella s'havia evitat una massacre similar a les de Madrid o Nova York. Encara que no es van trobar ni armes ni explosius i, a pesar de la fragilitat de la investigació policial, des del primer dia els mitjans de comunicació vulenraren de manera flagrant la presumpció d'innocència dels acusats.
 
Per saber-ne més
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid