Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Funció Pública
Endavant denuncia els regidors del PP de Sa Pobla com a "enemics de la llengua"

La formació  independentista que impulsa la campanya ‘Tenim la paraula: a Mallorca, en català’, els retreu d’aquesta manera el vot.

03/02/2012 Llengua
Endavant ha editat un cartell on visualitza els nou regidors del PP de Sa Pobla de ser "enemics de la llengua". El motiu és haver votat, durant el passat ple, a favor de l'avantprojecte de Llei de Funció Pública.

La campanya "Tenim la paraula: a Mallorca en català” té com objectiu denunciar i combatre la inèdita persecució política que està patint el català per part de les institucions públiques de Mallorca i de les Illes Balears. "Mai s’havia anat tan lluny, i estan forçant el nostre poble a desobeir la llei per poder viure amb normalitat en la nostra llengua" apunta Endavant.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid