Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilització a Palma dels estudiants de magisteri per exigir que el català sigui un requisit

La primera manifestació en contra de la intenció del futur president del Govern, José Ramón Bauzá, de "convertir el català en un mèrit i no en un requisit" per accedir a la funció pública s'ha convocat a través de Facebook 

Els estudiants de magisteri s’han començat a moure i han convocat via facebook una manifestació sota el títol “A Balears, el català és i serà un requisit!”. Partirà el dimecres, 8 de juny, a les 11.00 hores, des de la plaça d’Espanya de Palma. I això que encara el nou govern del PP no ha pres posició.

06/06/2011 23:42 Llengua

 

 
El grup que ha tingut aquesta iniciativa, és un grup d'estudiants de magisteri de la Universitat de les Illes Balears, un col·lectiu francament preocupat pel futur de la nostra cultura, la nostra llengua i l'educació dels fillets i filletes, nins i nines, nens i nenes...i totes les varietats dialectals que us pogueu imaginar d'una llengua tant polida com és el català.

Sabem que l'hora potser no és la m...és indicada, que el dia, potser tampoc, però també sabem que aquesta manifestació és un petit pas cap endavant, una mostra del descontent que vivim tots els que estimem la nostra llengua.
El Partit Popular vol convertir la llengua catalana en un mèrit i no en un requisit per a treballar a les administracions públiques de les Illes Balears. Nosaltres, volem aconseguir remoure totes aquelles consciències de les persones que pensen que el govern s'ha de preocupar pels interessos dels ciutadans. I nosaltres ens demanem, quin interés podem tenir els catalanoparlants en donar els nostres llocs de feina a tots aquells que no volen aprendre la nostra llengua, però si es volen beneficiar de la vida a les Illes?

Conèixer la nostra llengua, estimar la nostra cultura, i respectar les nostres tradicions, no és ni hauria d'esser un mèrit, com bé diu el nostre lema: A Balears, el CATALÀ, és i serà un requisit.
 
 
 

 

Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  7. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  8. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid