Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilització a Palma dels estudiants de magisteri per exigir que el català sigui un requisit

La primera manifestació en contra de la intenció del futur president del Govern, José Ramón Bauzá, de "convertir el català en un mèrit i no en un requisit" per accedir a la funció pública s'ha convocat a través de Facebook 

Els estudiants de magisteri s’han començat a moure i han convocat via facebook una manifestació sota el títol “A Balears, el català és i serà un requisit!”. Partirà el dimecres, 8 de juny, a les 11.00 hores, des de la plaça d’Espanya de Palma. I això que encara el nou govern del PP no ha pres posició.

06/06/2011 23:42 Llengua

 

 
El grup que ha tingut aquesta iniciativa, és un grup d'estudiants de magisteri de la Universitat de les Illes Balears, un col·lectiu francament preocupat pel futur de la nostra cultura, la nostra llengua i l'educació dels fillets i filletes, nins i nines, nens i nenes...i totes les varietats dialectals que us pogueu imaginar d'una llengua tant polida com és el català.

Sabem que l'hora potser no és la m...és indicada, que el dia, potser tampoc, però també sabem que aquesta manifestació és un petit pas cap endavant, una mostra del descontent que vivim tots els que estimem la nostra llengua.
El Partit Popular vol convertir la llengua catalana en un mèrit i no en un requisit per a treballar a les administracions públiques de les Illes Balears. Nosaltres, volem aconseguir remoure totes aquelles consciències de les persones que pensen que el govern s'ha de preocupar pels interessos dels ciutadans. I nosaltres ens demanem, quin interés podem tenir els catalanoparlants en donar els nostres llocs de feina a tots aquells que no volen aprendre la nostra llengua, però si es volen beneficiar de la vida a les Illes?

Conèixer la nostra llengua, estimar la nostra cultura, i respectar les nostres tradicions, no és ni hauria d'esser un mèrit, com bé diu el nostre lema: A Balears, el CATALÀ, és i serà un requisit.
 
 
 

 

Rànquings
  1. De què parlem quan parlem de moviment independentista
  2. Una raó d'Estat per una Catalunya independent: les claus i els actors que van gestionar la treva d'ETA a Catalunya
  3. "Tothom s’hi ha arromangat, però això no ha de tapar la irresponsabilitat en la gestió per part dels responsables polítics"
  4. "A Súmate hi som per les nostres mares, que tot i venir de lluny, ens han ensenyat a estimar Catalunya..."
  5. Pedro Sánchez visita Amer (el poble natal de Carles Puigdemont)
  6. La ressuada temptació de la jaqueta reversible
  7. Condemnat a 1 any i mig de presó el primer detingut als talls de la Meridiana
  8. Encara no som conscients del Clam de Llibertat arreu: #400talls #MeridianaResiseix… 1255 dies @E_Gallinat (Eixample)...
  9. Independència. Ruptura i República
  10. Història de l’esquerra independentista: la història a mig fer
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid