Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada de Mallorca
L'alcalde de Palma, escridassat en passar-se del català al castellà

Una sonora escridassada del públic que havia assistit a la Festa de l'Estendard ha impedit a Isern acabar el seu parlament

31/12/2011 Llengua
L'alcalde de Palma, Mateo Isern, no ha estat gaire ben rebut aquest dissabte a la Festa de l'Estendard que se celebra en el marc de la Diada de Mallorca. Isern ha canviat del català al castellà en el seu discurs, fet que ha propiciat una sonora escridassada del públic que s'estava a la Plaça de Cort per veure la representació de La Colcada. L'escridassada ha estat de tal magnitud que Isern no ha ni pogut finalitzar el seu discurs.

Tal com informa el Diari de Balears, els constants crits i xiulades han obligat Isern a concloure el seu parlament tot assenyalant que estaria bé que la "tolerància" fos més present. "M'hagués agradat haver pogut acabar en català i castellà, com és Palma", ha dit el batle, qui ha acabat desitjant "Molts d'anys".

Isern ha presidit el tradicional acte que se celebra en el marc de la Festa de l'Estendard, el 31 de desembre, la qual commemora la conquesta de Mallorca per part del Rei Jaume I fa 781 anys. El dia de l'Estendard ha comptat amb una missa, celebrada pel bisbe de Mallorca Jesús Murgui a La Seu i, prèviament, la col·locació de l'Estendard Reial de la Conquesta de Mallorca a la Plaça de Cort. Després de la missa, Miquel Lladó i els nins de l'Escola de Música i Dansa de Mallorca han representat La Colcada.
Valora
Vídeos
Manifestació Diada Nacional Mallorca 2011
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid