Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La mobilizació solidària atura un desnonament a Mataró

La CUP celebra l'èxit de la mobilització ciutadana impulsada per la PAH-Mataró i la FAVM

26/01/2012 Drets i Llibertats
Des de primera hora del matí, centenars de persones s'han concentrat davant d'un immoble del carrer Vitòria, al barri de Cerdanyola de Mataró, per evitar el desnonament d'una família a demanda de l'entitat bancària Caja Madrid (Bankia).

La crida a la mobilització ciutadana feta, per la Federació d'Associacions de Veïns de Mataró (FAVM) i la  Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Mataró (PAH), ha evitat que les autoritats judicials executessin el desnonament d'una família, que ha quedat ajornat fins a nova data, entre el 3 i el 17 de febrer.

Tal com s'havia acordat a l'assemblea de la PAH - Mataró, Xevi Safont-Tria, regidor de la CUP i Joan Sánchez (president de la FAVM) han fet d'interlocutors davant de la Policia i els agents judicials, exposant la necessitat d'emparar el dret a l'habitatge de la família afectada i apel·lant  trasladar la mediació d'aquest cas en el marc de la comissió per a la prevenció dels desnonaments, constituïda aquesta mateixa setmana per decret d'alcaldia i que dóna compliment al prec presentat per la CUP  pel desenvolupament dels acords de les resolucions del 3 de febrer i de l'1 de desembre de 2011aprovades pel ple municipal de l'Ajuntament de Mataró.

La CUP celebra l'èxit de la mobilització ciutadana impulsada per la PAH-Mataró i la FAVM; i considera que és una bona notícia perquè la solidaritat és, "ara mateix, l'eina més efectiva per garantir el dret a l'habitatge".

En aquest sentit, la formació independentista referma el seu compromís i es posa a disposició de tots persones afectades; i reclama a l'alcalde de Mataró reuneixi amb caràcter d'urgència la comissió per la prevenció dels desnonaments per atendre la família afectada del carrer Vitòria i trobar una solució pactada amb l'entitat financera demandant.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid