Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
Dilluns amb tres desnonaments, un dels quals aturat

La pressió veïnal ha aconseguit frenar el desnonament d'una família amb dues nenes petites a Nou Barris

19/12/2011 Drets i Llibertats
Aquest dilluns tres famílies han estat expulsades de casa seva. Els desnonaments s'han perpetrat a les vuit i a les nou del matí a Nou Barris (Barcelona), Badalona i l'Hospitalet de Llobregat.

A Nou Barris havien de desnonar una família amb dues nenes petites que viu als Rasos de Peguera, 132, 2n 2a. Es dóna la circumstància que la família paga cada mes el lloguer del pis però el propietari ha deixat de pagar la hipoteca i ara el BBVA ha decidit executar el desnonament. Veïns de Ciutat Meridiana s'han concentrat a davant de l'immoble per solidaritzar-se amb la família afectada. A partir de les 9 del matí, però, han començat a arribar els Mossos d'Esquadra.

Segons ha informat Indignats de Ciutat Meridiana, hi havia un total de nou agents per desallotjar un pare, una mare i dues nenes. La concentració ha transcorregut sense incidents i a les deu s'ha donat per finalitzada. Llavors els veïns han seguit esperant l'arribada dels agents judicials. La pressió veïnal que han efectuat ha estat essencial perquè l'agent del jutjat considerés inadequat no continuar amb el procediment, de manera que la família ha guanyat temps per negociar.

Només a Ciutat Meridiana, un barri de 11.000 habitants, estan en procés de ser desnonades o desallotjades unes 400 famílies.

El segon cas és el d'un matrimoni afectat per la hipoteca que té tres nenes de 5, 3 i 2 anys. Fins ara vivien al carrer Doctor Mondregó, 25, 2n 1a. El d'aquest dilluns ha estat el segon intent de desnonament.

I el tercer cas es tracta d'un desnonament d'un pis situat al carre Ampúria, 10 de l'Hospitalet, del qual no consten dades de la família.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid