Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sant Boi de Llobregat
La pressió veïnal aconsegueix aturar un desnonament per segon cop

Veïns i membres de Plataforma d’Afectats per l’Hipoteca (PAH), la Associació de Veïns “Moli Nou-Cooperativa i marianao” i l'assemblea d'indignats, van aconseguir ajornar ahir per segona vegada el desnonament de Rosario Pérez, una dona separada que viu amb els seus quatre fills al barri de Ciutat Cooperativa, a Sant Boi de Llobregat.

12/01/2012 Drets i Llibertats
A l'octubre passat ja es va paralitzar un primer intent de fer fora la dona. De fet, Pérez ja no viu al pis, que ha buidat per si de cas. En va llogar un altre amb l'ajut de veïns, perquè tem que li retirin la custòdia dels seus fills si perd la casa, que va comprar per uns 105.000 euros fa 11 anys, quan tenia parella i l'home treballava. Entre els dos intents de desnonament, Pérez ha perdut la feina que tenia gràcies a un pla d'ocupació local, que estava limitat a mig any.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid