Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dret a l'habitatge
Veïns i activistes aturen un desnonament a l'Hospitalet, el segon d'aquesta setmana

Els solidaris volien ocupar una oficina de Catalunya Caixa però els Mossos d'Esquadra els ho han impedit

15/12/2011 Drets i Llibertats
Veïns solidaris, activistes de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i membres del moviment 15-M han aconseguir impedir aquest dijous un desnonament al barri de Collblanc de l'Hospitalet de Llobregat, el segon desnonament que s'ha aconseguit aturar a l'Hospitalet aquesta setmana. Els solidaris volien ocupar una oficina de Catalunya Caixa però els Mossos d'Esquadra els ho han impedit. La família que viu a l'habitatge fa un any i mig que no poden pagar el lloguer de 1.450 euros al mes. CatalunyaCaixa no només els vol fer fora de casa sinó que els reclama un deute de 170.000 euros.

També aquest dijous, però a Granada, s'ha viscut un desnonament -aquest executat amb èxit- esperpèntic. Fins a 50 antidisturbis, segons informa Público, s'han activat per expulsar de casa seva una dona de 51 anys que vivia a la casa des de feia 22 anys. La dona, de 61 anys, ha abandonat la casa pacíficament, però el desplegament policial ha estat insòlit, ja que mig centenar d'antiavalots han acordonat els voltants a la casa per impedir l'accés de membres del 15-M i de la plataforma Stop Deshaucios. Tot i que els activistes han realitzat una asseguda per intentar frenar el desallotjament, no ha estat possible ja que la policia els ha fet fora arrossegant-los un a un. Aquesta veïna, que pagava 166 euros de lloguer, vivia a un pis de la Casa del Aire, un immoble catalogat que l'empresa vol convertir en partaments.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid