Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
El Consell Comarcal de l'Urgell s'adhereix a l'AMI

Amb aquesta nova adhesió ja són 11 els consells comarcals que s'han sumat a l'Associació de Municipis per la Independència

30/01/2012 Política
El Consell Comarcal de l'Urgell s'ha adherit a l'Associació de Municipis per la Independència, després que aquest divendres hagi aprovat en el plenari la moció d'adscripció a l'entitat impulsada per l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal.

La moció, presentada pel conseller de la coalició Reagrupament i Solidaritat Catalana per la Independència, Sumem per Tàrrega, Santi Costa, ha tingut el susport de CiU, ERC i SI+Rcat, mentre que l'únic representant present d'AIPN-PSC es va abstenir, ja que els altres dos no van assistir-hi. El representant del PP va votar en contra.

Els Consells Comarcals que s'han adherits fins ara són: Les Borges Blanques, Ripollès, Gironés, l'Alt Empordà, el Baix Empordà, la Selva, Osona, l'Alt Penedès, la Garrotxa, el Bages i l'Urgell.
Valora
Per saber-ne més
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid