Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1995 Julián Sancristóbal surt en llibertat sota fiança en només 8 mesos

1995 El GAL i ex-director de seguretat de l'Estat Julián Sancristóbal surt en llibertat sota fiança en només 8 mesos

08/08/1995 Tal dia com avui
L' ex-director de Seguretat de l'Estat, Julián Sancristóbal, sortia en llibertat de la presó de Guadalajara després de pagar una fiança de 125 milions de pessetes. Sancristóbal havia estat gairebé vuit mesos a la presó per la seva implicació amb els GAL, el grup terrorista parapolicial que realitzava atemptats contra els refugiats bascos. La setmana anterior l'Audiència Nacional li havia fixat una fiança de 200 milions de pessetes, que va ser rebaixada pel jutge Baltasar Garzón a 125 milions. Malgrat ser el primer dels 14 inculpats en el sumari del cas GAL que el magistrat Garzón va privar temporalment de llibertat, Sancristóbal va ser l'últim a sortir de la presó en només vuit mesos.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid