Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1811 Independència de Veneçuela, el primer país llatinoamericà que s'allibera d'Espanya

1811 Independència de Veneçuela, el primer país llatinoamericà que s'allibera d'Espanya

05/07/1811 Tal dia com avui
Declaració de la Independència

La Societat Patriòtica, que havia estat convocada per ocupar-se del desenvolupament econòmic del país, es va convertir en un fòrum on es van dur a terme les discussions i els discursos que van conduir a la independència del país. Entre els més assidus participants van estar Simón Bolívar i Francisco de Miranda, al seu retorn de Londres.

El 5 de Juliol de 1811, els membres de la Societat Patriòtica, van convèncer a tots els congresantes menys un, de declarar la independència de Veneçuela, i d'oblidar la defensa dels drets de Ferran VII. Això va marcar la fundació de l'Estat Veneçolà. L'acta d'independència va ser encomanada a Juan Germán Roscio i el text definitiu va ser aprovat el 7 de juliol.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid