Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLENGUA
Presentació del llibre "Llengua Viva" al Casal Independentista El Forn de Girona

Avui s'ha fet la presentació del llibre "Llengua Viva", a càrrec del seu autor, Carles Castellanos

01/06/2023 Llengua

Avui s'ha fet la presentació del llibre "Llengua Viva", a càrrec del seu autor, en Carles Castellanos i Llorenç al Casal Independentista El Forn de Girona.  En aquest llibre, resultat del bagatge acumulat durant anys d’estudi, l’autor presenta un objectiu doble: dominar adequadament la llengua i familiaritzar-nos amb els conceptes bàsics de la sociolingüística.

L'acte ha estat presentat per Sergi Font Doménech i ha comptat amb la participació de bona part del públic que ha intervingut en diverses ocasions per debatre sobre la situació sociolingüística del català i qüestions filològiques. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid