Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
Salellas: “Tenim l’oportunitat d’encetar un govern progressista i sobiranista a la ciutat i ningú entendria que no fos així”

· Guanyem Girona es mostra confiat que Junts i ERC faran allò “més lògic” i es decidiran per Lluc Salellas en la investidura

· Salellas: “Tant Junts com ERC han demanat un front comú sobiranista arreu. El més natural és que facin un gest permetent que sigui el projecte de Guanyem qui lideri l’Ajuntament de Girona”

· La formació municipalista reitera que Girona “ha votat canvi, independència i progrés” i que la negociació per formar govern es regirà basant-se en el seu programa

31/05/2023 Política

Guanyem Girona es mostra convençut que l’empat a 8 regidors amb el PSC i la majoria sobiranista i progressista al plenari situen Lluc Salellas com el candidat “natural” a esdevenir el nou alcalde de la ciutat. Salellas ha valorat l’avançament electoral de Pedro Sánchez en clau gironina i s’ha mostrat confiat que Junts i ERC el faran alcalde perquè “és el més lògic”. “Tenim l’oportunitat d’encetar un govern progressista i sobiranista a la ciutat i ningú entendria que no fos així”, ha assenyalat Salellas.

Davant l’avançament electoral, el President de la Generalitat, Pere Aragonès, ha demanat afavorir pactes independentistes als ajuntaments mentre que Jordi Turull, secretari general de Junts, també ha proposat “un front unitari” independentista.

Per això l’alcaldable de Guanyem ha assegurat que “el més natural és que facin un gest permentent que sigui el projecte de Guanyem qui lideri l’Ajuntament de Girona”.

Per a Guanyem “Girona ha votat canvi, independència i progrés”. Així doncs, la formació municipalista reitera que la negociació per formar govern haurà d’estar basada en el seu programa, on millorar la vida de la gent se situï en el centre de totes les polítiques públiques.

Finalment, Salellas s’ha mostrat confiat que Guanyem és el projecte més sòlid per liderar la ciutat durant els propers anys. “Tenim un equip que fa mesos que treballa per posar rumb a la ciutat des del primer dia i un model de ciutat ben definit”, ha afegit.

D’altra banda, Guanyem ja ha iniciat la ronda de contactes amb la resta de par

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid