Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desobediència
Nou acte de desobediència judicial d'un CDR de la Cerdanya citat a declarar

El membre dels CDR de la Cerdanya estava citat judicialment acusat de fer una barricada de pneumàtics que el 19 de febrer de 2021 va impedir l'accés al túnel del Cadí entre els municipis de Prullans i Bellver de Cerdanya, col·locada en protesta per l'empresonament de Pablo Hasel

26/05/2022 Drets i Llibertats

Un nou cop el company Tomàs Sayes, del CDR de la Cerdanya, ha optat per no comparèixer a declarar als jutjats acusat per un tall de carretera contra l'empresonament del cantant Pablo Hasel. Sayes va ser detingut per aquesta causa el març de 2021. I el passat mes de gener ja es va negar a declarar als jutjats de la Seu.

Sayes ja ha estat perseguit en altres ocasions pe la justícia espanyola: el desembre de 2019 va ser citat als jutjats de Perpinyà després de ser retingut i identificat durant el tall del Tsunami Democràtic de la Jonquera, per part de la policia francesa; el febrer de 2019 va ser detingut per agents dels Mossos per no haver-se presentat a declarar al jutjat de Puigcerdà acusat d'un delicte de manifestació il·legal en una protesta contra el jutge Pablo Llarena.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid