Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
El Tribunal Suprem espanyol absolt Tamara Carrasco amb l'oposició de Marchena i Larena
31/05/2022

El Tribunal Suprem espanyol ha acordat per una majoria d’onze a cinc vots desestimar el recurs del ministeri fiscal contra la seva absolució. La fiscalia argumentava que havia perpetrat un delicte d’incitació als desordres públics. Els magistrats que han votat en contra i que s’han quedat en minoria han estat el president de la sala, Manuel Marchena, Antonio del Moral, Julián Sánchez Melgar, Pablo Llarena i Vicente Magro. La sentència inclourà vots particulars.

El cas de Tamara Carrasco va començar fa més de quatre anys, quan la van detenir a casa seva, acusada de terrorisme i rebel·lió. Al cap de mig any, l'Audiència Nacional va enviar el cas als jutjats de Catalunya, rebaixant l'acusació al delicte de desordres públics.

Va mantenir, però, l'ordre de confinament municipal per a Carrasco, que durant un any no va poder sortir de Viladecans, on resideix, excepte per anar a treballar, fins que el jutjat d'instrucció número 24 de Barcelona es va fer càrrec del cas i va aixecar aquesta mesura cautelar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid