Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jocs d'Hivern
STOP JJOO alerta que els informes publicats per Presidència són antics

La Plataforma continua reclamant que Govern publiqui els estudis i informes de l’actual proposta olímpica perquè la població té dret a conèixer tota la informació real de la candidatura que es presentarà per poder anar a les urnes ben informada.

07/04/2022 Drets i Llibertats

Aquest dimecres el Departament de Presidència ha penjat a la seva web un seguit d’informes externs encarregats per a l'elaboració del document tècnic del projecte de candidatura dels Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern Pirineus-Barcelona. 

Des de la Plataforma STOP JJOO alerten que tots aquests documents són antics, del 2019, per tant, acompanyen a l’únic projecte que ara mateix s’ha realitzat i que es el va fer l’anterior govern, amb l’ex-conseller Damià Calvet al capdavant. Un projecte que en reiterades vegades la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, ha comunicat a la Plataforma que no és el projecte que el present govern té per la candidatura olímpica.

Tot i que govern s’entesta a vendre la publicació d’aquesta documentació com a acte de transparència i informació, STOP JJOO alerta que aquests no són els informes que està reclamant, ja que estan caducats, que només és un acte de propaganda de Govern per camuflar que a dia d’avui no hi ha cap estudi d’impacte ambiental, ni d’impacte socioeconòmic ni pressupost en ferm i que cerca la confusió i la desinformació entre la població.

La Plataforma continua reclamant que Govern publiqui els estudis i informes de l’actual proposta olímpica perquè la població té dret a conèixer tota la informació real de la candidatura que es presentarà per poder anar a les urnes ben informada.
Valora
Rànquings
  1. Fa 15 anys que ens va deixar Lluís Maria Xirinacs
  2. Què ha après l’independentisme de l’Operació Garzón?
  3. La tenista Paula Badosa demana disculpes per dir que el català no és una llengua
  4. Si els fills de puta volessin...
  5. Guanyem Girona lamenta que es deixin al calaix una tercera part dels diners del programa Aixequem Persianes
  6. Tomàs Sayes: "Ens pot la frustració i la sensació de derrota i no som capaces de veure més enllà i valorar els èxits que hem aconseguit. L’Estat si que ho té present i per això continua amb l’ofensiva"
  7. Arruix Borbons-Recuperem Marivent convoquen el 239è Cant dels Ocells davant del Palau
  8. "Háblame en español" Agressió lingüística acaba amb la política discriminatòria d'una empresa a València
  9. Èxit de la mobilització Ponts per la Independència que fins demà es realitza a diverses carreteres del país
  10. Rosalia 92
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid