Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Condemnen l'alcaldessa de Sant Cugat a pagar una multa de 500 euros setmanals fins que retiri uns llaços grocs

La interlocutòria del jutjat considera que la pancarta "s'ha substituït per llaços i rètols que s'han col·locat a l'interior i a les finestres de l'ajuntament".

18/03/2022 Drets i Llibertats
Segons va avançar ahir el diari digital TOT Sant Cugat, el jutjat contenciós administratiu número 10 de Barcelona ha emès una nova interlocutòria en què la magistrada del cas considera “mala fe” de l’Ajuntament de Sant Cugat en el que se suposava que era el compliment de la sentència que els condemnava a retirar una pancarta en defensa dels presos polítics ja que la pancarta "s'ha substituït per llaços i rètols que s'han col·locat a l'interior i a les finestres de l'ajuntament".  A la nova interlocutòria l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla (ERC), ha estat condemnada a pagar cada setmana una multa de 500 euros del seu patrimoni personal fins que faci retirar els llaços grocs i els cartells que hi ha a les finestres de l’Ajuntament de la població.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid