Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els llaços grocs es multipliquen i s'internacionalitzen

Més d'un centenar de persones tornen a penjar llaços grocs a l'Empordà alhora que l'ajuntament de Ginebra en penja al pont du Mont Blanc

30/08/2018 Internacional

Ahir a la nit més d'un centenar de persones van tornar a penjar llaços grocs a les voltes i ponts de la Bisbal d'Empordà, Corçà, La Pera o Sant Feliu de Guíxols. L'acte es va produir un dia després que una seixantena de persones vestides amb monos blancs haguessin retirat els símbols antirepressius d'aquestes poblacions del Baix Empordà.

El mateix dia l'ajuntament de Ginebra va penjar al pont du Mont Blanc diverses banderes amb el llaç groc. L'ajuntament de Ginebra en previsió de les possibles queixes del govern espanyol ha afirmat que els llaços són "en contra del càncer infantil". A més a més avui l'etiqueta #Riveraquitameeste ha estat trending tòpic mundial.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid