Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Declaren els 3 acusats de delictes d'odi que van intentar posar llaços grocs a prop del restaurant Sol d’Or de Blanes

Avui a l’una del migdia un centenar de persones han donat suport als 3 acusats davant la comandància de la Guàrdia Civil de Girona

25/10/2018 Drets i Llibertats
Avui a l’una del migdia un centenar de persones (vigilades per 5 furgonetes dels ARRO) han donat suport a 3 acusats de delictes d’odi quan anaven a declarar a la comandància de la Guàrdia Civil de Girona (els acusats han sortit de la caserna a les dues havent-se negat a declarar). L’agost passat el propietari de la pizzeria Sol d'Or del passeig marítim de Blanes va denunciar aquestes tres persones per provar de col·locar llaços grocs a prop del seu restaurant (el propietari i diversos clients del local també van retirar-ne alguns que s’havien col·locat a les proximitats de la terrassa del passeig marítim). Pocs dies després (quan la majoria de mitjans havien difòs la versió del propietari del restaurant i s'havia iniciat una campanya mediàtica a favor d'ell) el diputat del PP Xavier Garcia Albiol va visitar la pizzeria per donar suport al responsable de local després que segons ell hagués “patit un atac del totalitarisme i la intransigència d’una part de la població catalana”.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid