Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Toquen un himne austriacista a Felip VI

Ahir al migdia Felip VI va sentir el 'Cant dels Ocells' a la plaça Catalunya durant els actes d’homenatge a les víctimes del 17-A sense saber que és un himne austriacista

18/08/2018 Harmonies de lluita
Ahir al migdia Felip VI va sentir el 'Cant dels Ocells' a la plaça Catalunya durant els actes d’homenatge a les víctimes del 17-A. El que segurament no sap el rei Borbó és que el 'Cant dels Ocells' també és un himne austriacista. A finals d'agost de 1705 quan després d’expulsar els borbònics l'Arxiduc Carles va desembarcar a Barcelona li van cantar l’himne titulat 'Cant dels Aucells quant arribaren los vaixells. Devant de Barcelona, y del desembarch de Carlos III (que Deu guarde)'. Així que mentre Felip VI es pensava que estava sent “ultratjat” durant l'acte per una pancarta que tenia a la seva esquerra en realitat també ho estava sent des de l’escenari. A més a més, aquest estiu als actes antirepressius s’han popularitzat dues versions del ‘Cant dels ocells’ per la llibertat dels presos polítics.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid