Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertat Presos polítics
Les entrades pel concert del 2 de desembre, a la venda
23/11/2017 Política
Ja es poden adquirir les entrades pel Concert per la Llibertat dels Presos Polítics. Els preus oscil·len entre els 10 euros i els 30 la més cara; els nens de menys de 2 anys no pagaran entrada, i els que vinguin amb la família tindran un descompte. Les entrades es podran adquirir des de la pàgina web de l’Assemblea (assemblea.barcelona).

El concert començarà a les 16.00 h, però les portes s’obriran tres hores abans. La previsió és que tingui una durada de 3 hores. Tots els beneficis del concert aniran a parar a la Caixa de Solidaritat, per poder seguir fer front a les possibles represàlies judicials de l’Estat espanyol.

Un cartell molt atractiu

Malgrat no estar tancat al 100% el cartell de músics, ja s’han confirmat diversos artistes i bandes. Cesk Freixas, Joan Rovira, Oriol Barri, La Banda Impossible, i membres de les bandes de Doctor Prats, Oques Grasses, Ítaca Band, Bonobos, Els Amics de les Arts, i un llarg etcètera hi assistiran. Els propers dies, aquesta xifra anirà augmentant i s’anirà fent pública.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid