Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
155: Morir matant. La destrucció d'Espanya per a subjugar Catalunya
24/10/2017 Documentació

L’acord recent del govern espanyol al voltant de l’article 155 és un autèntic atac kamikaze en què l’Espanya franquista que domina actualment la política  espanyola destruirà les seves mateixes bases de supervivència moguda per l’objectiu malaltís de mirar de sotmetre i destruir el poble català, una vella i constant aspiració d’aquest estat.

Segons les anàlisis fetes des d’una òptica democràtica, les pretensions del govern espanyol atempten contra els principis que van fonamentar el règim transfranquista de l’any 1978. (Les opinions de persones expertes com Mercè Barceló són ben clares)

 El mòbil d’aquesta demència política és la ideologia militarista expansiva pròpia de l’aristocràcia de la Castella imperial, transmutada en dogma polític propi de l’Estat espanyol, segons el qual tot territori conquistat els ha de restar sotmès i els seus habitants han d'obeir i treballar en benefici de la casta dominant.

El fanatisme de polítics, periodistes, policies, guàrdies civils etc, entorn del mite de la unitat d’Espanya no és més que l’expressió d’aquesta arbitrarietat supremacista que ens considera a nosaltres com a esclaus i servidors seus, en la mesura que només són vàlides per a gestionar la nostra vida col·lectiva, les opinions polítiques votades “por el conjunto del pueblo español”.

Davant aquesta concepció aberrant de la política no tenim altra possibilitat que la independència, que és una necessitat col·lectiva. Cap argumentació farà canviar aquests prejudicis fonamentals. Qualsevol desviació d’aquest objectiu d’independència (com unes insensates eleccions autonòmiques) ens acabaria de deixar a mercè d’aquesta gent bàrbara i antidemocràtica. Els nostres polítics han de complir les seves promeses. I prou.

Els franquistes espanyols ja saben que, tant si els agrada com si no, nosaltres construirem la nostra República democràtica i social, a partir de la nostra concepció de la política, feta de persones iguals i amb la promoció de la màxima participació popular.

La satisfacció final serà doble, doncs, sabent que construint el nostre marc polític democràtic, haurem contribuït positivament a destruir aquesta Espanya franquista supremacista, antidemocràtica i basada en l’opressió de les persones.

Carles Castellanos, 23 octubre 2017

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid