Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#JusticiaCasBershka
Concentració de suport amb els encausats pel "Cas Bershka" davant del Jutjat d'Instrucció de Tarragona

Els fets van tenir lloc el dia 7 de gener del 2009 en el marc d'una performance pacífica que convocava l’assemblea feminista de Tarragona Cau de Llunes.

09/11/2016 Drets i Llibertats

Aquest dimecres a les 9h del matí Cau de Llunes i la Plataforma Prou Abusos Guàrdia Urbana Tarragona han convocat una concentració de suport a les tres persones encausades pel conegut com a "Cas Bershka" al Jutjat d'intrucció 3 (Avinguda Lluís Companys) de Tarragona. Des de Cau de Llunes es podrà anar seguint el judici.

Cal recordar que els fets que jutgen  van tenir lloc el dia 7 de gener del 2009 en el marc d'una performance pacífica que convocava l’assemblea feminista de Tarragona Cau de Llunes.

En el transcurs d’aquesta acció pacífica, que recorria les botigues de roba de la Rambla Nova, es pretenia conscienciar sobre la pressió estètica que pateixen principalment les dones; en un d’aquests moments, agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona van fer acte de presència, la qual cosa va acabar amb dues de les encausades tancades en un portal annex a l’establiment. El tercer dels encausats va entrar-hi per recollir testimoni fotogràfic en qualitat de periodista. En aquell espai, i amb les tres persones reduïdes, els agents de la policia local les agredeixen i, tot seguit, les detenen.

L’Ajuntament de Tarragona, que es persona en aquest procés judicial, ho fa per demanar dos anys de presó a les tres persones encausades del CasBershka.

Les encausades, han reclamat justícia per les agressions físiques i psicològiques rebudes en el context d'aquestes accions desplegant una amplia campanya de denuncia que ha generat mostres de solidaritat arreu del territori.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid