Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Cau de Llunes" realitza finalment l'acte contra la pressió estètica a Tarragona

 Finalment, la setmana passada Cau de Llunes - Assemblea Feminista Revolucionària de Tarragona va poder realitzar la performance preparada per tal de denunciar la pressió estètitca. Una trentena de persones es van aplegar a l'Estàtua dels Despullats, on a més de realitzar aquesta acció, es denuncià l'actuació policial del passat 7 de gener, que va acabar amb la detenció de tres persones i un gran rembobori social, motiu pel qual s'ha constituït la Plataforma Cívica per aturar els abusos de membres de la Guàrdia Urbana de Tarragona, segons informa Pobleviu.cat

05/02/2009 08:15 Política
Després de la representació d'aquesta performance, membres del col·lectiu feminista, llegiren tres manifestos, un dels quals era el que s'havia de llegir el passat 7 de gener. Alhora, el col·lectiu emplaçà a les assistents a participar en les mobilitzacions que la recent creada Plataforma convoqui.

A més, el col·lectiu ha penjat a la xarxa, un document més extens, en el qual s'analitza aquesta relació entre la pressió estètica, que exerceix la moda femenina i la violència de gènere. El podeu llegir clicant aquí.
 
Per saber-ne més: 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid