Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Més de 30 entitats emplacen l’Ajuntament de Tarragona a retirar l’acusació particular en el Cas Bershka

En solidaritat amb les encausades, ahir a l’Antiga Audiència de Tarragona més de 200 persones  van omplir la sala, “desbordant totes les previsions, perquè fins i tot es va quedar gent fora”.

20/10/2016 Drets i Llibertats

Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa convocada per la CUP i el col·lectiu feminista Cau de Llunes per presentar la moció que es debatrà al Ple municipal del proper dilluns 24 d’octubre, i que compta amb el suport de més de trenta entitats, vint de les quals són de Tarragona i han volgut ser presents a la convocatòria.

Itziar Lete, membre de Cau de Llunes, ha recordat el context en què es van produir els fets que es jutjaran els propers 9 i 10 de novembre, remarcant que es tractava d’una acció simbòlica on es dibuixava la silueta d’una dona al terra amb un guix de pissarra, per denunciar la pressió estètica com una forma de violència de gènere. Lete ha emfatitzat que “es tractava d’una acció pacífica que hauria acabat sense incidents i sense molestar ningú en pocs minuts, si no hagués estat per la irrupció dels agents de la guàrdia urbana”.

La militant feminista ha aprofitat per valorar l’acte central de la campanya que va tenir lloc ahir a l’Antiga Audiència de Tarragona, en solidaritat amb les encausades, en què més enllà de la bona participació dels ponents, van assistir-hi més de 200 persones que van omplir la sala, “desbordant totes les previsions, perquè fins i tot es va quedar gent fora”.

Per la seva banda, Núria Gibert, portaveu del Secretariat Nacional de la CUP, s’ha centrat en la importància de la moció que es debatrà el proper dilluns al consell plenari tarragoní ja que “és un fet molt greu que l’ajuntament de Tarragona no es mantingui al marge en un procediment que és una clara judicialització i criminalització de la protesta”.

Gibert també ha explicat que utilitzaran “la capil·laritat que ofereix la presència de la CUP arreu dels Països Catalans per tal de recollir el màxim suport possible a l’únic acord que es demana a la moció, i que és la retirada de l’ajuntament en el procediment”.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid