Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
RIF
Denuncien que les forces repressives marroquines assassinen un jove rifeny

L’Associació Cultural dels Drets del Poble Amazigh a Catalunya ha denunciat la mort del jove

30/10/2016 Internacional
L’Associació Cultural dels Drets del Poble Amazigh a Catalunya ha denunciat que les forces repressives marroquines han assassinat un jove rifeny publicant el següent text al seu mur de facebook:

“El règim arabo islamista marroquí assassina novament, aquesta vegada un jove peixater rifeny de 30 anys, de la manera més cruel possible... triturat dins un camió d'escombraries... desprès de l’humiliació per les forces repressives...
Des de l'associació ACDPAC volem mostrar les nostres condolences als familiars i amics de la víctima, i així mateix fem una crida a la intervenció de la comunitat internacional a protegir el poble rifeny de la barbàrie del règim dictatorial alawí del Marroc.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid