Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Amazic
Celebració a Barcelona de "l'any nou amazic 2965"

Aquest dissabte vinent a les 5 de la tarda se celebrarà al barri Sants de Barcelona (Centre Social de Sants, Olzinelles, 30) la festa que es fa cada any, de celebració de l'Any Nou Amazigh (asegwas amazigh 2965).

21/01/2015 Cultura

L'acte començarà amb una explicació de l'origen de la celebració i, entre d'altres coses, del perquè ara es troben a l'any 2965.

Es presentarà el diccionari amazic-català, una obra que ha de ser publicada en una data molt pròxima. I es parlarà de la situació del poble amazic als diferents Estats del nord d'Àfrica... L'acte es clourà amb música i te amb pastissos tradicionals.

Aquesta edició de la Festa de l'Any Nou Amazic ha estat organitzada a Barcelona per la Casa Amaziga de Catalunya, una entitat unitària que ha sabut mantenir unes estructures d'organització després del canvi de govern de la Generalitat que amb l'arribada de CiU ha representat la supressió dràstica del suport al moviment amazic.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid