Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALGÈRIA
22 amazics assassinats a Algèria

Almenys 22 persones van morir la setmana passada a la província de Ghardaïa (Algèria) en enfrontaments entre àrabs (ajudats per la policia) i amazics

14/07/2015 Internacional

L'escenari dels enfrontaments són els pobles i ciutats de la vall de M'Zab, sobretot Berriane i Ghardaïa, on des de començaments del mes de juny es manifesten episodis de violència entre amazics i àrabs (ajudats per la policia i les forces de seguretat algerianes). Segons algunes fonts, colles d’àrabs armats amb Kalashnikovs van atacar els barris amazics i vàren matar diverses persones (l’estiu passat ja es van produir enfrontaments a la zona).


Aquesta setmana els amazics del Marroc han organitzat  manifestacions de protesta a diverses ciutats del país en solidaritat amb els amazics algerians (especialment a les zones amazics com Agadir però també a les ciutats arabofònes de Rabat i Casablanca).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid