Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El MADLI exigeix democràcia per als amazics de Líbia

El Moviment Amazic per la Democràcia, la Laïcitat i la Igualtat (MADLI) fa una crida al poble català perquè doni suport als drets dels amazics de Líbia i que els defensi amb fermesa en la perspectiva d’afermar els llaços que existeixen i es van reforçant entre la nació catalana i la nació amaziga.

Davant la caiguda imminent del règim libi del coronel arabista Gaddafi i la intenció expressada pel Consell Nacional de la Transició d’instaurar un sistema polític basat en la democràcia i la lliure decisió del poble, el MADLI, a través d'un comunicat, recorda el dret inalienable dels libis de nació amaziga (Infussen i altres) a la seva autoorganització. 

24/08/2011 01:09 Internacional
La llengua i la cultura amazigues a Líbia han patit durant més de quaranta anys una persecució que en la situació de la nova Líbia pot trobar la seva fi. "A l’hora de reorganitzar políticament i democràticament el territori libi, els amazics de Líbia defensaran el seus drets lingüístics, culturals, socials i polítics i la necessitat de comptar amb les formes d’autogovern que puguin  garantir aquests drets", remarca el MADLI.
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid