Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27S
El polèmic García Albiol pren el lideratge del PP a Catalunya

Avui, en acabar el comitè executiu del PP Sánchez Camacho ha anunciat el recanvi del cap de llista

28/07/2015 Política

El polèmic i xenòfob Xavier García Albiol serà el cap de llista del Partit Popular a la CAC per a les eleccions del 27 de setembre. García Albiol ha estat denunciat reiteradament, i fins i tot ha passat pels jutjats, per les seves declaracions xenòfobes, homòfobes i l'espanyolisme bel·ligerant de les seves actuacions.

Nació Digital ha anuncia que prendrà el relleu de Alicia Sánchez Camacho, amb una imatge imatge deteriorada i sense credibilitat després de l'afer Camarga.

En acabar el comitè executiu del partit Sánchez Camacho ha anunciat la substitució del cap de llista.

Per altra banda, Andrea Levy, sobre la qui s'especulava que encapçalaria el partit espanyollista, i que ja  formava part de l'executiva estatal del partit, ha estat anunciada com la número dos de la candidatura.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid