Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Discriminació
La CUP denuncia que Garcia Albiol vincula l'homosexualitat "amb vici i degradació"

"De la mateixa manera que Garcia Albiol equipara immigració amb inseguretat ara equipara homosexualitat amb vici i degradació”, denuncia la formació

09/08/2012 Drets i Llibertats
La Candidatura d’Unitat Popular (CUP)ha denunciat el caràcter xenòfob de les darreres declaracions de l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, on segons assegura la formació torna a atacar les persones homosexuals de la ciutat, barrejant i confonent de forma malintencionada el cruising amb la prostitució, alhora que segueix insistint en allunyar la pràctica del nudisme de les platges més cèntriques.

Garcia Albiol va anunciar aquest dimecres que augmentà la pressió policial a la platja de La Mora per acabar amb els intercanvis sexuals entre homes i qualificava de "xaperos i viciosos" les persones homosexuals" que practiquen el cruising, un lliure intercanvi sexual entre dues persones del mateix sexe en un espai públic i sense lligams sentimentals.

Marta Farrés, militant de la CUP, "de la mateixa manera que Garcia Albiol equipara immigració amb inseguretat ara equipara homosexualitat amb vici i degradació”, i en aquest sentit considera que “cal dir prou a aquests atacs contra la diversitat i la convivència a Badalona”.

Per la CUP, les declaracions de l'alcalde del PP són "un atac i una clara discriminació cap a les persones homosexuals" ja que també hi ha parelles heterosexuals que practiquen sexe en espais públics i sense lligams sentimentals.

El Front d'Alliberament Gai de Catalunya ja ha denunciat la gravetat de les declaracions i ha posat de manifest que Garcia Albiol no coneix la indefensió de les persones que lliurement practiquen cruising i que moltes vegades pateixen agressions homòfobes.

La CUP se suma a aquestes crítiques i denuncia aquestes noves declaracions de l'alcalde, que situa "fruit del seu ideari reaccionari i de les polítiques repressores de les llibertats personals característiques de l'extrema dreta, que malauradament s'estan intentant posar en pràctica a la nostra ciutat".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid