Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nepotisme polític
Nova mostra d'opacitat a Badalona: Albiol desllotja els veïns de la Sala de plens

Albiol ha desallotjat sense mirament els veïns que protestaven perquè l'Ajuntament no ofereix informació exhaustiva del pressupost municipal, fet que elimina qualsevol possibilitat de participació ciutadana

15/02/2014 Política

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ahir va desallotjar del ple municipal els veïns que mostraven el desacord amb la manca de transparència i la nul·la participació ciutadana en els pressupostos. El govern local a mans del PP presentava a aprovació aquests pressupostos municipals.

Albiol va fer desallotjar les persones que es mantenien dretes a la Sala de plens, en silenci, i que mantenien uns papers a les mans amb la llegenda "Opacitat=corrupció."

Segons ha denunciat la CUP de Badalona, aquest és "un nou episodi d'involució democràtica a Badalona."

Es tractava d'una protesta de l'Auditoria del Deute i l' Àgora Ciutadana de Badalona, en la qual ha participat la CUP Badalona era totalment justificada.

Manca de transparència i informació en l'aprovació dels pressupostos municipals

El grup Auditoria Ciutadana del Deute Badalona ha denunciat públicament l’actitud opaca del govern municipal del PP, encapçalat per l'alcalde Xavier García Albiol, així com la seva nul·la voluntat de fer uns pressupostos participatius. Des del passat 15 de gener, on en audiència pública es van presentar dades molt generals, l’Ajuntament no ha ofert cap informació exhaustiva del pressupost municipal per al 2014.

Auditoria Badalona ha denunciat que l'Ajuntament no ofereix informació exhaustiva del pressupost municipal, fet que elimina qualsevol possibilitat de participació ciutadana durant l'elaboració dels pressupostos.

L'ajuntament va convocar aquest ple extraordinari amb només tres dies d’antelació, i sense possibilitat de consultar la documentació econòmica per part de la ciutadania, motiu de la protesta que Albiol ha tallat a cop d'expulsions de la sala que representa els veïns de la ciutat.
 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid