Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Guanyem Badalona en Comú denuncia les formes de García Albiol en campanya
11/05/2015 Política

Sota el títol, "El PP treu el corró electoral a Badalona", la candidatura Guanyem Badalona en Comú ha fet públic un comunicat on remarca la "nova mostra d'intolerància i escàs sentit de l'humor" de Gracia Albiol en campanya fent retirar un dimoni antifeixista de la platja durant les Festes de Maig.

El ninot, una figura que emulava un dimoni de trets feixistes, amb el braç alçat saludant i vestit de blau. "Coincidències". El dimoni havia estat elaborat pel col·lectiu L’Espurna, de joves independentistes de Badalona. Va ser passejat per part de la ciutat fins a ser plantat a la sorra, al costat del dimoni oficial. Però hi va durar menys d’una hora. Integrants del servei de neteja el van carregar en un camió i va abandonar la platja rumb a la deixalleria. Amb ell se n’anaven els lemes “Cremem el feixisme”, “Cremem la intolerància”.

A més a més, el comunicat indica que la candidatura “Albiolalcalde” (les sigles del PP no figuren enlloc d’aquesta marca electoral unipersonal) ha començat la campanya desplegant tota la seva maquinària publicitària i la seva "prepotència". Amb "enormes imatges als autobusos, furgonetes circulant per zones de vianants, banderoles per tot arreu... els diners i el personal no són problema per a l’alcalde Xavier García Albiol.

També assenyala la nota que "si en totes les campanyes les diverses forces intenten mantenir un cert ‘fair play’ a l’hora de compartir els espais electorals, en canvi per a les brigades d’Albiol no és problema. Es tapen els cartells dels altres i ja està". A Guanyem Badalona en Comú ha cridat bastant l’atenció que els seus cartells siguin especialment objecte de les ànsies tapadores dels populars.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid