Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
La CUP reclama a ERC valentia per formar un govern de canvi a Cerdanyola del Vallès

Emplaça a ERC de Cerdanyola i al CxC a treballar per formar un govern conjunt que sigui coherent amb el que demana la ciutadania de Cerdanyola

23/06/2015 Política

Dissabte 13 de Juny Carles Escolà, candidat del Compromís per Cerdanyola (CxC), candidatura de la qual hi participa la CUP de Cerdanyola, va ser escollit nou alcalde de Cerdanyola amb els vots a l’investidura dels grups municipals d’ERC, CIU i ICV­EUiA­MES. La CUP de Cerdanyola ha remarcat la valentia amb la que el CxC ha treballat per bastir un acord amb forces tan diferents i d’enfrontar­se al repte majúscul d’assumir l’Alcaldia amb només 5 dels 25 regidors del consistori.

Tot i així, la CUP assennyala que toca "la feina més difícil, dur a terme el canvi des d’un govern responsable, compromès, treballador i d’estricta obediència a la ciutadania de Cerdanyola, ciutadania que ha donat a CxC i a ERC uns resultats històrics". Per a la CUP de Cerdanyola el missatge és inequívoc, cal treballar plegats per dur a terme aquest canvi. Creiem que ara cal llegir els resultats i veure que la ciutadania ha apostat pel canvi, un canvi representat pel CxC i ERC de Cerdanyola.

La formació considera  que són molts i molt importants els espais que "hem compartit en aquests darrers anys amb ERC de Cerdanyola, com la Plataforma contra els abocadors, l’ANC, l'oposició a les polítiques de fets consumats de l'anterior govern, incloent­hi també una campanya electoral basada en el canvi i en la capacitat de govern".

En aquesta línia, la CUP ha manifestat que no pot entendre la negativa d’ERC a participar d’aquest govern de canvi pel qual, conjuntament amb el CxC i la CUP, tant han lluitat.

"És l’hora d’arremangar­se, no de nedar i guardar la roba, és l’hora de treballar plegats a Cerdanyola i al conjunt del país per teixir aliances que ens duguin a la plena llibertat fent bandera dels valors de justícia social, regeneració i treball de base com el mateix Oriol Junqueras publicava al seu article Cap a una Aliança per la República Catalana. I és l’hora de fer tot això des de la coherència i des d’una nova manera de fer política que passa pel diàleg permanent amb la ciutadania i amb les diverses forces que formen el consistori", remarca la CUP

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid