Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Acte de final de campanya del Compromís per Cerdanyola-CUP, amb Antonio Baños

Ahir Compromís per Cerdanyola-CUP va celebrar el seu acte de tancament de campanya en un acte festiu als jardins del museu Ca n’Ortadó de la ciutat

23/05/2015 Política

Acompanyats per més d’un centenar de veïns i veïnes, els membres de la candidatura de Compromís per Cerdanyola-CUP (CxC) va realitzar l'acte de final de campanya, amb la participació d'Antonio Baños, destacat membre de +Súmate i de la CUP.

Baños va explicar que arreu on acudeix a realitzar actes de campanya es troba molta militància activa, amb presència de molts nens jugant, fills de militants o simpalitzants de la CUP o altres candidatures emmarcades en la Unitat Popular. El periodista va destacar la importància de la participació de la població per fer possible la ruptura, l'empoderament de les classes populars i l'accés a la independència.

A l'acte, tal i com descriu el digital Cerdanyola Informa, també hi van participar membres destacats de diferents lluites populars de Cerdanyola, participacions que anaven acompanyades de la construcció de l'escenografia de l'acte: es van anar creant un mur amb caixes plenes de lluita i esperança: accés a l’educació, cultura i esport, cohesió social, serveis socials, ocupació, democratització de l’administració municipal… També s'hi van col·locar un conjunt de samarretes de diferents reivindicacions on el CxC ha tingut una estreta relació durant tota la seva trajectòria: contra el TTIP, contra els abocadors, per la inclussió a la diversitat funciona, etc.

L'acte va comptar amb l'actuació d'un grup jove de música i un berenar consistent en llimonada natural i un pastís decorat amb el logo del Compromís per Cerdanyola.

Després, el cap de llista, Carles Escolà, va valorar la campanya i va explicar en positiu el projecte de Compromís per Cerdanyola, un projecte que, per primera vegada, “té la possibilitat de fer una majoria suficient per trancar amb tot el que ha fet aquesta gent durant 35 anys”.

Escolà va finalitzar el discurs amb la mateixa frase que va utilitzar quan es va acomiadar del ple: “Somrieu perquè guanyarem.” En acabat els membres de la llista es van realitzar una foto conjunta amb el puny alçat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid