Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aturar la manipulació
Tret de sortida de la campanya “Escac a la Mentida” a Cardedeu

L'actual portaveu i regidor del Partit Popular de Cardedeu, Jaime Gelada, anirà a judici arran de la denúncia per calúmnies que ha interposat un veí de Cardedeu.

03/04/2015 Drets i Llibertats

El proper dimarts a les 11hores es presentarà a Cardedeu, en roda de premsa, la campanya  “Escac a la Mentida”. L'acte serà a les 11h al Casino Popular (passeig Pau Casals, 15) on es llegirà el manifest de la campanya i l'advocat del denunciant farà una breu explicació del cas.

La campanya #escacalamentida sorgeix de la iniciativa individual i la determinació col·lectiva de gent del poble de Cardedeu de portar davant la justícia la manipulació, la mentida i la infàmia "contra el nostre poble i contra la nostra gent".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid