Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ENSENYAMENT
L'Assemblea de Docents edita un còmic

L'Assemblea de Docents de les Illes Balears ha editat “Els tentacles de les tenebres”, un còmic que retrata el procés del conflicte educatiu i en destapa els repressors

17/04/2014 Educació
Assembla de docents Assembla de docents

El còmic “Els Tentacles de les tenebres”, obra de Vernon & Sulivan, i editat per l'Assemblea de Docents, està tenint una gran acollida entre el públic i, fins i tot, entre els personatges retratats en el mateix còmic. El còmic, distribuït ja durant la Marxa per l'Educació, té com a objectiu explicar de forma clara i amena per què el món educatiu ha arribat a aquest punt de degradació i pretén remarcar quins són “els tentacles de les tenebres” que han conduït a una situació de conflicte sense precedents, en el qual hi ha dos grups: la comunitat educativa -pares, alumnes i docents- i, de l'altra, el Govern i una teranyina de grupuscles radicals.

L'Assemblea de Docents ha editat 10.000 exemplars del còmic, adreçat a públic adult, en què s'explica la trajectòria política de la Conselleria d'Educació des de l'etapa de l'exconseller Bosch fins a l'etapa actual de la consellera Camps.El còmic és l'avantsala de la presentació del llibre “Els tentacles de les tenebres. Un govern contra l'escola”, obra de Marcel·lí Guerrero -Alo Camps- que es presentarà el proper dimarts, 22 d'abril, a les 20 h a Can Alcover, de l'OCB (C. Sant Alonso, Palma). Tant el llibre com el còmic conformen noves aportacions a la Caixa de Resistència.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid