Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga indefinida
L'Assemblea de docents de les Illes fa públic el compte corrent de la Caixa de resistència

Considera que la maniobra autoritària del govern, aprovant un decret per saltar-se una decisió dels tribunals, és una provocació que no fa res més que encendre més els ànims del col·lectiu docent i dificultar qualsevol procés de negociació.

07/09/2013 Educació
Assemblea de docents a  l'IE Marratxí Assemblea de docents a l'IE Marratxí

El comitè de vaga de l'Assemblea de Docents ha fet públic el número del compte corrent de la Caixa de Resistència una vegada que ja ha convocat oficialment la vaga per al proper dilluns dia 16. Les regles del seu funcionament es varen aprovar a l'assemblea de dia 30 d'agost i es poden trobar a l'acta de la mateixa.

El compte s'ha pogut obrir amb l'ajuda de l'Obra Cultural Balear (OCB) que s'ha posat a la disposició de Comitè  el seu CIF. Per tant, els ingressos s'han de fer a nom de:

l'OBRA CULTURAL BALEAR (sobre tot si són transferències electròniques). 2056-0009-74-4102003418 Caixa Colonya.

Decret TIL

L'Assembla de docents també deixar constància de la seva determinació de no fer ni una passa enrera en la convocatòria de la vaga indefinida convocada per al dilluns dia 16. Si bé ja mantenien aquesta opinió davant la suspensió cautelar de l'annex del TIL, la maniobra autoritària del govern, aprovant un decret per saltar-se una decisió dels tribunals, és una provocació que no fa res més que encendre més els ànims del col·lectiu docent i dificultar qualsevol procés de negociació. També reitera rque la vaga indefinida està motivada per altres qüestions al marge del TIL, com l'augment de ràtios i la reducció de plantilla, que han provocat una minva en l'atenció a l'alumne, en els suports individualitzats i en definitiva en la qualitat de l'ensenyament.

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid