ENSENYAMENT
L'Assemblea de Docents edita un còmic

L'Assemblea de Docents de les Illes Balears ha editat “Els tentacles de les tenebres”, un còmic que retrata el procés del conflicte educatiu i en destapa els repressors

17/04/2014 Educació
Assembla de docents Assembla de docents

El còmic “Els Tentacles de les tenebres”, obra de Vernon & Sulivan, i editat per l'Assemblea de Docents, està tenint una gran acollida entre el públic i, fins i tot, entre els personatges retratats en el mateix còmic. El còmic, distribuït ja durant la Marxa per l'Educació, té com a objectiu explicar de forma clara i amena per què el món educatiu ha arribat a aquest punt de degradació i pretén remarcar quins són “els tentacles de les tenebres” que han conduït a una situació de conflicte sense precedents, en el qual hi ha dos grups: la comunitat educativa -pares, alumnes i docents- i, de l'altra, el Govern i una teranyina de grupuscles radicals.

L'Assemblea de Docents ha editat 10.000 exemplars del còmic, adreçat a públic adult, en què s'explica la trajectòria política de la Conselleria d'Educació des de l'etapa de l'exconseller Bosch fins a l'etapa actual de la consellera Camps.El còmic és l'avantsala de la presentació del llibre “Els tentacles de les tenebres. Un govern contra l'escola”, obra de Marcel·lí Guerrero -Alo Camps- que es presentarà el proper dimarts, 22 d'abril, a les 20 h a Can Alcover, de l'OCB (C. Sant Alonso, Palma). Tant el llibre com el còmic conformen noves aportacions a la Caixa de Resistència.