Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Docents en lluita
L'Assemblea de docents i l’STEI denuncien les mentides de Bauzá a una emissora de ràdio
25/02/2014 Educació
Assembla de Docents Assembla de Docents

L'Assemblea de docents de les Illes i el sindicat STEi s'han indignat per les declaracions que va realitzar ahir el president Bauzá a la cadena SER.

Per a l'Assemblea, les paraules del President Bauzá al programa "Hoy por hoy" de la cadena SER, tornen a ser una provocació i una bona mostra de la poca voluntat del Govern de resoldre el conflicte educatiu obert a les Balears. Des del Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents denunciam que Bauzá s'amaga una vegada més amb mentides i inexactituds, davant un conflicte en el què no ha estat capaç de donar la cara i posar-se al capdavant en la seva resolució.

"Les seves paraules ens mostren una manera caciquil d'entendre la política, alhora que denoten poca cultura democràtica (i no només democràtica) per part de qui les emet. Qual messies redemptor, amb el seu parlar il·luminat, el president ens vol convèncer que quan ell es posa al “capdavant”, 10.000 persones representen el sentir de tota la societat balear, mentre que la protesta contra el TIL no estava beneïda i a més, la majoria hi anaren enganats. (min. 14 al 23)".

En la mateixa línia es manifesta l'STEi, "el President Bauzá atia el foc de l’enfrontament entre la xarxa pública, la concertada i la privada, quan diu que el conflicte contra el TIL només es pateix a la xarxa pública i ven la imatge dels altres ensenyaments com un lloc d’estabilitat i de qualitat de l’educació. Deu desconèixer que en el sector d’ensenyament concertat, amb una convocatòria de vaga per part de la meitat de la representació sindical, va tenir un seguiment del 30%".

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid