Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga Indefinida
L'Assemblea de Docents amb els treballadors de "Coca-cola" a Palma

Avui comencen una vaga indefinida i l'Assemblea de Docents ha fet una crida a no participar al concurs de redacció de "Coca-cola" ni al consum dels seus productes

10/02/2014 Laboral
Assembla de docents Assembla de docents

A la darrera Assemblea de Docents de les Illes es va aprovar manifestar el suport explícit amb els treballadors afectats per l'ERO que ha fet Coca-cola a la planta de Palma. En aquesta línia ha fet una crida a no participar al concurs de redacció de Coca-cola ni al consum dels seus productes.

Els treballadors de "Coca-cola"  es troben en una situació en la qual la seva empresa, tot i tenir beneficis, realitzarà una ERO que suposarà l'acomiadament només a Palma d'un centenar de persones. "La nefasta reforma laboral del 2012, per la qual molts docents va anar a la vaga general de març d'aquell any, s'està traduint és un ús indiscriminat dels acomiadaments que, emparats en l'excusa de la crisi, serveixen per mostrar la cara més salvatge del capitalisme depredador, apunta el manifest.

Fa uns dies, els treballadors de la planta de "Coca-Cola de Palma", reunits en assemblea, varen decidir convocar una vaga indefinida a partir de demà. Així mateix feren una crida a la població a participar del boicot comercial als productes d'aquesta empresa.

Boicot al Concurs de Redacció “Jóvenes Talentos”

Com a mostra de solidaritat, l'Assemblea de Docents de les Illes ha fet una crida a tots els centres educatius per a que no participin en el Concurs de Redacció “Jóvenes Talentos”, organitzat per Coca-Cola. Consideren que en aquestes circumstàncies, no poden permetre que aquesta empresa netegi la seva imatge utilitzant els joves estudiants. Per tal que aquells que feien comptes participar d'un concurs de redacció ho puguin continuar fent, l'Assemblea de Docents traurà les bases per a la participació en un concurs de redacció en solidaritat amb els treballadors en perill d'acomiadament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid