Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
Nou vídeo de l'Assemblea de Docents de les Illes per difondre la Vaga Indefinida

La conselleria d'Educació va intentar criminalitzar els docents d'apologia ala violència de gènere per l'edició d'un vídeo on s’expressava la violència exercida contra el món educatiu, cada decret amb una galtada.

22/07/2013 Educació
Assemblea de docents a  l'IE Marratxí Assemblea de docents a l'IE Marratxí

El nou vídeo que ha presentat l'Assemblea de Docents de les Illes té com a objectiu complementar l'anterior per seguir en la difusió de la iniciativa de vaga indefinida per a l'inici del proper curs escolar.

El vídeo fa visible la determinació de lluita del  col·lectiu davant les polítiques d'imposició de la Conselleria. També es visualitza les lluites que ha dut a terme el col·lectiu docent en els darrers anys i acaba amb un sí a la vaga indefinida, després d'escoltar les declaracions del president del govern José Ramón que assegura rotundament que les classes començaran el primer dia de curs.

Recordem que la Conselleria va intentar criminalitzar el col·lectiu docent sota l'apoligia de ciolència de gènere per l'anterior vídeo on s’expressava la violència contra el món educatiu, que representava cada retall patit a cop de decret amb una galtada.

En el vídeo es veu que les galtades són d’homes a homes, de dones a dones, d’homes a dones i de dones a homes; totes elles compten 33 i d’elles només són 2 les que són d’homes a dones. El context del vídeo és una simulació que, precisament, vol denunciar la violència exercida contra aquest col·lectiu i ho fa de manera clara i contundent.

Vaga indefinida

El passat 9 de juliol, més d'un centenar de docents de centres públics i concertats de per tota Mallorca van participat en una nova assemblea per a la vaga indefinida a l'IE Marratxí, per marcat les línies de treball per aquest estiu per tal de dotar de major impuls a la vaga indefinida.

En aquesta assembleal es va acordar promoure en els ajuntaments l'aprovació d'una moció que a més de rebutjar el Decret TIL (com ja s'ha fet a alguns ajuntaments com Sa Pobla, Manacor, etc), també inclogués una menció de suport a la Vaga Indefinida proposada a l'Ensenyament a l'inici de curs, com ja va fer l'ajuntament de Pollença.

A l'acte del passat 26 de juny a Manacor  es va acordar preparar la vaga indefinida pel proper curs.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid